Autobedrijf THEUWS

Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, schadereparatie of het inruilen van uw auto; wij als specialist en bij BOVAG aangesloten weten waar we over praten. Met onze expertise komt u gegarandeerd verder.

Hoe herkent u een bij BOVAG aangesloten bedrijf?
Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm, dan mag het onder de BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.

Nationale Auto Pas
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto die beladen niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.