Verkoop met BOVAG garantie en NAP- autopas.
Wij verkopen nieuwe auto's en occasions, en dit alles natuurlijk met garantie zodat u weet dat uw aankoop een goede aankoop is waar een organisatie zoals oa. de BOVAG achter staat.

Onderhoud en reparatie van alle merken.
Niet alleen voor een kwaliteits merk zoals Fiat en Peugeot kunt u bij ons terecht, maar ook voor alle andere merken. Kom u voor het onderhoud, reparatie of APK keuring van uw auto dan zult versteld staan van onze service en prijzen.

APK keuring (benzine, diesel en LPG).
U kunt bij ons terecht voor zowel benzine, diesel als LPG voertuigen om deze aan een APK keuring te onderwerpen; dit gelijktijdig met een periodieke onderhoudsbeurt om extra voordelig uit te zijn.

Schade afhandeling en reparatie.
Terwijl de meeste autobedrijven praten over schademanagement, praten wij nog steeds over afhandeling en reparatie; dit omdat alleen het regelen u nog geen schade vrije auto terug geeft.

Ruit reparatie.
U ziet een sterretje; laten wij u weer helder zien, zonder dat u bang moet zijn voor de vervanging van de complete voorruit. Mocht het toch gebeuren dat de gehele ruit vervangen dient te worden kan dit vaak tegen zeer scherpe prijzen in samenwerking met de verzekering, en wij betalen mee aan het eigen risico.

Verkoop onderdelen.
Als u auto-doe-het-zelf-er bent kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor advies en verkoop van losse onderdelen.

Specialisatie Fiat & Peugeot.
Als autobedrijf kan je maar in bepaalde merken het beste zijn. Wij hebben daar de top merken Fiat en Peugeot voor uitgekozen. Onze monteurs zijn hier speciaal in getraind, maar ook andere merken zijn geen probleem.